Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
When i launch the samp-server.exe it just blinking
04-09-2017, 05:12 AM
Post: #1
When i launch the samp-server.exe it just blinking
When i launch the samp-server.exe it just blinking cmd

[Image: gaImPmY.png]
server.cfg Wrote:echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password abc123abc123
maxplayers 50
port 7777
hostname SA-MP 0.3 Server
gamemode0 blank 1
filterscripts rdlMap VehCreator
ls_elevator attachments skinchanger vspawner ls_mall ls_beachside
announce 1
chatlogging 0
weburl http://www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]
language English
server_log.txt Wrote:----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, ©2005-2015 SA-MP Team

[11:11:28]
[11:11:28] Server Plugins
[11:11:28] --------------
[11:11:28] Loaded 0 plugins.

[11:11:28] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[11:11:28] It needs a gamemode0 line at the very least.

[Image: nkUB4LW.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2017, 06:48 AM
Post: #2
RE: When i launch the samp-server.exe it just blinking
[11:11:28] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[11:11:28] It needs a gamemode0 line at the very least.

This means that you entered a gamemode name that doesn't exist in your gamemodes folder

Check your gamemodes folder again, find the name of the map you made and use it under
gamemode0 in your server.cfg

Also make sure that the script is compiled and that there is an .amx file
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-09-2017, 07:28 AM
Post: #3
RE: When i launch the samp-server.exe it just blinking
(04-09-2017 06:48 AM)firestone Wrote:  [11:11:28] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[11:11:28] It needs a gamemode0 line at the very least.

This means that you entered a gamemode name that doesn't exist in your gamemodes folder

Check your gamemodes folder again, find the name of the map you made and use it under
gamemode0 in your server.cfg

Also make sure that the script is compiled and that there is an .amx file

(02-05-2016 07:45 PM)Redirect Left Wrote:  Also in server.cfg change the 'gamemode0' line, it should look like 'gamemode0 blank 1'
I followed this instruction and I had not made any map

[Image: nkUB4LW.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-10-2017, 03:36 AM
Post: #4
RE: When i launch the samp-server.exe it just blinking
Change blank to bare - the SA:MP server has changed the name for some reason. I've updated my tutorial to reflect the change.

[Image: sEUTTDLR.png]
[17:42:17] <@SugarMommy> *aaah daddy~ .. spank me.. HArd~*
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)